Tigari in valoare de 44.000 de lei, confiscate de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Cadrele Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Vicovu de Jos l-au identificat, duminică, în jurul prânzului, în flagrant pe un tânăr de 31 ani, din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care transporta dinspre frontiera de stat cu Ucraina, pe uliţa comunală „Păsăroi”, în autoturismul înmatriculat în Bulgaria, colete voluminoase, învelite cu folie din plastic de culoare neagră.

Imediat, organele de ordine au oprit autoturismul pentru control, în urma verificării fiind descoperite peste 5.400 de pachete de ţigări provenind din Republica Moldova.

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că şoferul a fost contactat de autori necunoscuţi, cu scopul de a efectua transportul ţigărilor de contrabandă de la fâşia verde a frontierei de stat cu Ucraina, din comuna Straja până în oraşul Vicovu de Sus.

„Ţigările în valoare totală de aproape 44.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul folosit la comiterea infracţiunii a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiul Rădăuţi, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, pe numele şoferului, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Tânărul a fost reținut preventiv pe o perioadă de 24 ore şi a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de