In loc de iarba pentru animale, transporta tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un „gospodar”, rămas deocamdată necunoscut, este căutat de poliţiştii de frontieră suceveni după ce aceştia i-au găsit atelajul hipo burduşit cu ţigări de contrabandă. Cel mai probabil, organele de ordine merg pe ideea că acesta a observat patrula de serviciu şi şi-a abandonat căruţa şi ţigările pentru a nu fi prins.

Conform datelor puse la dispoziţie de ofiţerul relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch – Seriţan, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de duminică, în timp ce poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov au executat o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care au depistat în apropierea frontierei între mai multe stoguri de furaje, un atelaj hipo în care se aflau un număr de 12 colete ambalate în folie neagră ce conţineau ţigări de contrabandă.

În urma inventarierii ţigărilor din atelajul hipo, a rezultat cantitatea de 6.000 pachete de ţigări provenite din Republica Moldova, având o valoare de aproximativ 36.000 de lei, care au fost confiscate iar calul şi atelajul hipo au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

„În prezent poliţiştii de frontieră fac cercetări privind identificarea proprietarului atelajului hipo precum şi a tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă”, a mai adăugat comisar Ilie Poroch Seriţan.


Intră acum și în grupul de