Trei noi magazine s-au deschis in Iulius Mall Suceava. Afla aici cu ce oferte tentante vin in intampinarea clientilor sai


Intră acum și în grupul de

Trei noi parteneri au intrat în portofoliul Iulius Mall Suceava pentru a răspunde şi altor preferinte ale clienţilor din nordul ţării. Bijuterii cu stil din metale preţioase, fashion pentru tineri, dar şi servicii şi produse de optică medicală completează mixul de profile din mall-ul Iulius, informează într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

„Deoarece frumuseţea şi eleganţa le aveţi dumneavoastră, Stil Biju a adus în Iulius Mall accesorii pentru a vă sublinia stilul. Din aur sau argint, provenind din Italia şi Turcia, verighetele, inelele, pandantele, colierele, brăţările, broşele şi ceasurile au fost expuse în vitrine în gamă variată. Cu sau fără pietre preţioase sau semipreţioase, accesoriile Stil Biju sunt podoabe zilnice care vă fac să vă simţiţi unici. Sofisticate, în forme şi modele clasice sau avangardiste, aceste bijuterii sunt de găsit la parterul Iulius Mall, lângă magazinul Nichi. Chiar dacă o bijuterie nu este la mărimea ideală, artizanii o modifică gratuit şi într-un timp foarte scurt. De asemenea, Stil Biju deţine şi un atelier de reparaţii, unul de confecţionare şi 5 magazine de prezentare şi desfacere, toate în judeţul Suceava. Preţul este la gramul de aur sau de argint, iar bijuteriile se vând şi cu aur la schimb. Cele mai solicitate poadoabe de la Stil Biju sunt inelele de logodnă şi mai ales verighetele. Ne place să împodobim degetele cu aceste frumoase bijuterii, adevărate declaraţii de stil” , a declarat Ioan Andronic, managerul Stil Biju.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, All Seasons aduce în Iulius Mall anotimpurile pentru toţi! Accesorii şi vestimentaţie casual de damă şi de bărbaţi, fabricate în fabrici şi ateliere din România, Italia şi Turcia, se adresează preponderent adolescenţilor şi tinerilor până în 40 de ani. Colecţia acestei toamne are croiuri, culori şi texturi moderne, care au menirea să scoată persoanele din anonimat. Pulovere, bluze, sacouri, veste, geci, blugi şi fuste pentru doamne şi domnişoare pot fi combinate într-o mare varietate la All Seasons, look desăvârşit cu accesoriile la modă. „Şi bărbaţii găsesc aici ţinute de zi cu zi deosebit de elegante. Design-ul şi cromatica amenajării noului magazin din Iulius Mall – amplasat la etaj, lângă Kenvelo – se disting mai ales prin tonurile de gri şi cele de turcoaz. Cu preţuri tentante, care pleacă de la 30 de lei şi nu depăşesc 300 lei, produsele All Seasons vor fi toată luna octombrie reduse de 10%”, asigură grupul de PR.

Potrivit aceleiaşi surse, Iulius Mall a încheiat un parteneriat pentru servicii medicale, ochelari de vedere şi de soare, dar şi accesorii de profil. Expert Optic are ca scop „Claritatea pentru ochii tăi” şi a inaugurat în mall un cabinet şi un showroom. O gamă variată de rame de ochelari acoperă toate preferinţele: calitate, stil, design, cromatică, dar mai ales preţ, deosebit de accesibil. Verificarea vederii şi stabilirea eventualelor dioptrii, dar şi a afecţiunilor oculare, se fac zilnic în cabinetul de la parterul centrului comercial, situat lângă America Skate.

Inaugurat în acest week-end, Expert Optic are trei oferte speciale valabile până la sfârşitul acestui an: „A doua pereche de ochelari este gratuită”, „10% discount la o comandă optică” sau „20% reducere pentru pensionari”. Preţurile ramelor sau lentilelor pleacă de la 40 lei, iar Expert Optic va avea întodeauna pentru clienţii Iulius Mall cea mai tentantă ofertă!


Intră acum și în grupul de