Acasă Actualitate Doua persoane accidentate in timp ce mergeau cu caruta pe DN 17

Doua persoane accidentate in timp ce mergeau cu caruta pe DN 17


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex feminin au fost accidentate pe parcursul zilei de marti, în timp ce se întorceau cu căruţa de la muncile câmpului pe DN 17, în afara localităţii Stroieşti.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, vinovat de producerea incidentului rutier este un tânăr de 23 de ani din localitate, posesor al permisului de conducere eliberat în 2007 de autorităţile bulgare, care în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa în mers şi a intrat în coliziune faţă spate cu un atelaj hipo neînregistrat încărcat cu strujeni de porumb şi condus de o femeie de 33 de ani din comuna Adâncata.



Impactul a fost atât de puternic încât atât femeia cât şi o minoră de 16 ani, din comuna Şheia, pasageră în atelaj, au fost pur şi simplu aruncate din faeton pe carosabil. La faţa locului s-a deplasat și o ambulanţă, dar cele două victime au refuzat deplasarea la spital pe motiv că din fericire nu au suferit vătămări corporale grave. Conducătorul auto şi al atelajului au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot marţi, dar pe DN 2E, în localitatea Sasca, comuna Cornu Luncii, un alt copil, de 11 ani, din localitate, a fost accidentat de un şofer 34 de ani din comuna Bogdăneşti, judeţul Suceava.

Acesta, în timp ce se deplasa cu un autoturism cu remorcă, l-a surprins pe băiat care a ieşit de pe o uliţă în drumul naţional fără a se asigura. În urma accidentului minorul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în urma consultului, medicul de gardă a rămas internat pentru supraveghere de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version