Prinsi in timp ce furau telefoane mobile, la miezul noptii, dintr-un atelier de reparatii


Intră acum și în grupul de

Două persoane surprinse la furat într-un atelier de reparaţii, miercuri la ora 00:10, au reuşit să fugă cu aproximativ 30 de telefoane mobile şi alte accesorii ale acestora. Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, spargerea a avut loc într-un atelier improvizat în curtea unei locuinţe particulare.

Hoţii au fost surprinşi în toiul acţiunii de soţia proprietarului care l-a trezit pe acesta spunându-i că în atelierul unde el repară telefoane mobile, se aflau două persoane care sustrăgeau bunuri din interior și care au dispărut în momentul în care a aprins becul din fața ușii de acces în locuința, fără a le putea recunoaște.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a constatat că sistemul de închidere de tip lacăt de la ușa de acces în atelierul improvizat a fost forțat, iar din interior lipsesc mai multe telefoane mobile cu diferite defecțiuni, accesorii ale acestora și o trusă. De asemenea, la fața locului au fost găsite abandonate în iarba, în spatele atelierului de reparații, un număr de 8 telefoane mobile de diferite mărci, un acumulator și două încărcătoare iar în fața porții, care se afla întredeschisă și care face accesul în curte, au mai fost găsite abandonate 3 telefoane mobile, care au fost recunoscute de către partea vătămată ca fiind sustrase din atelierul său.

În total, conform declaraţiilor date de bărbat, din atelier au dispărut aproape 30 de telefoane de diferite mărci, aproximativ 50 de încărcătoare, 10 cabluri de date precum și o trusă de scule folosită la reparația telefoanelor mobile, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6.000 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de