Un tanar prins la furat de angajatii unui magazin a sunat la 112 pentru a se plange de comportamentul acestora


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din Gura Humorului, judeţul Suceava, a sunat miercuri după-amiază la 112 pentru a reclama comportamentul angajaţilor unui magazin din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce aceştia l-au prins la furat.

Tânărul a intrat în unitatea comercială suceveană specializată pe comercializarea produselor de îmbrăcăminte, în jurul orelor 17:00, iar de pe rafturi a luat şase bluze, pe care le-a dus în cabina de probă unde le-a desfăcut sistemele de siguranţă.

În timp ce lucra de zor a fost observat de către o angajată a societăţii care şi-a alarmat colegii. Aceştia au intrat peste tânăr reţinându-l până la venirea organelor de ordine.

„Fiind audiat, tânărul a recunoscut că intenționa să sustragă acele bunuri pentru a le valorifica, iar în urma investigațiilor polițiștilor s-a stabilit că acesta este suspect şi de comiterea altor furturi comise în acest an din două societăți comerciale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Având în vedere faptul că cel în cauză a fost expertizat din punct de vedere medico-legal în alte dosare penale, s-a impus internarea acestuia la Secţia neuropsihiatrie, pentru stabilirea discernământului, iar în funcţie de concluziile raportului de expertiză medico-legală psihiatrică, urmează să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de