Barbat din Vicov, lasat fara drujba, in timp ce servea masa de pranz


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din Vicovu de Sus, judeţul Suceava s-a trezit fără drujba cu care lucra în gospodăria cumnatei sale, unealta fiindu-i sustrasă de un localnic în timp ce servea masa de prânz.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, totul s-a întâmplat pe parcursul zilei de miercuri în comuna suceveană după ce o localnică de 35 de ani şi-a chemat în ajutor cumnatul pentru a efectua unele lucrări de construcţie în gospodărie. Bărbatul a venit încă de dimineaţă şi s-a apucat de treabă, iar la ora amiezii, femeia l-a invitat la masă.

Omul a lăsat motofierăstrăul de care se folosea şi care aparține cumnatei sale, pe o stivă de cherestea în uliţa de acces de lângă locuinţa ei, după care a intrat în imobil să servească prânzul, iar la revenire a constatat lipsa acestuia.

Întrebând în stânga şi-n dreapta s-a stabilit repede şi un suspect pentru sustragere uneltei, un localnic de 50 de ani, întrucât a fost observat de mai multe persoane în timp ce se deplasa spre locuinţa lui cărând un motofierăstrău.

„Bărbatul a fost găsit la domiciliu şi a permis accesul în locuinţă a părții vătămate pentru a-şi căuta motofierăstrăul. După ceva timp, aceasta a ieşit din locuinţă cu motofierăstrăul care i-a fost furat, declarând că l-a găsit în podul casei. Fiind audiat, autorul și-a recunoscut fapta comisă, iar motofierăstrăul în valoare de circa 300 euro a fost predat pe bază de proces-verbal părții vătămate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, care urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de