Golita de bani si bijuterii pe cand se afla la munca


Intră acum și în grupul de

O tânără de 26 de ani din municipiul Suceava s-a trezit fără banii şi bijuteriile din casă după ce s-a întors joi de la serviciu. Alarmată, tânăra a chemat imediat poliţiştii care încearcă acum să dea de urma hoţilor.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că accesul în apartament se face pe o uşă din lemn asigurată cu un singur sistem de închidere-asigurare tip butuc îngropat.

Joi dimineaţă, când victima a plecat de acasă, în jurul orei 08:30, a închis uşa cu cheia, iar în jurul orei 16:00, când s-a întors la domiciliu a constatat că a fost descuiată, dar atât uşa de acces în locuinţă, cât şi sistemul de închidere cu care este prevăzută nu prezintă urme vizibile de forţare.

Din interiorul casei, hoţii au plecat cu mai multe bijuterii din aur şi argint şi banii pe care i-au găsit, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de peste 4.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de