O femeie din Draguseni zace in spital de pe urma batailor primite de la amant. Vezi aici cum s-a petrecut totul


Intră acum și în grupul de

O femeie de 47 de ani din comuna Drăguşeni, judeţul Suceava, a ajuns la spital mai mult “o legumă” decât om după ce a fost bătută cu sălbăticie chiar de partenerul de viaţă.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor sâmbătă noapte, în jurul orelor 21:00, de cadrele medicale aparţinând Sptilalului municipal Fălticeni care s-au speriat când au văzut în ce stare a ajuns femeia la unitatea sanitară, fiind internată cu „traumatism cranian acut închis, comoție cerebrală, amnezie retrogradă, incontinență urinară”, ca urmare a unei agresiuni.

Cercetările preluate de organele de ordine au relevat faptul că victima trăieşte într-o relație de concubinaj cu un bărbat de 55 ani, din aceeași localitate, iar acesta a fost găsit la domiciliu în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul a reuşit cu greu să le spună poliţiştilor că în cursul zilei de sâmbătă, fără a putea însă preciza ora, a avut o discuție în contradictoriu cu concubina sa după ce femeia la certat pentru că băuse.

Discuţia a degenerat în câteva momente în violență fizică, omul aplicându-i victimei mai multe lovituri cu pumnii în zona capului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de concluziile medico-legale se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de