Masina burdusita cu tigari de contrabanda abandonata la aparitia politistilor


Intră acum și în grupul de

O maşină burduşită cu ţigări de contrabandă a fost pur şi simplu abandonată cu motorul in functiune după ce şoferul a văzut un echipaj de poliţie.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orelor 19:30, când polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr.4 Vicovu de Jos, au identificat și blocat un autoturism de teren înmatriculat în Bulgaria, ce se deplasa pe marginea albiei râului Suceava de pe raza comunei Gălăneşti cu intenţia de a ieși pe DN 2H.

„În acel moment, conducătorul auto a oprit autoturismul cu cheile în contact şi motorul pornit, fugind într-un lan de porumb, aflat la un metru de portiera din partea dreaptă a maşinii, iar din cauza întunericului şi a terenului cultivat nu a putut fi reţinut şi identificat” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, ins. Ionuţ Epureanu.

Imediat în zonă au fost chemate mai multe echipaje de ordine, zona fiind pur şi simplu scotocită de poliţişti, însă nu s-a reuşit identificarea conducătorului auto.

„În urma examinării autoturismului, în interior au fost găsită cantitatea de 9.970 pachete de ţigări, cu o valoare de piaţă de aproximativ 90.000 lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării iar autovehiculul a fost ridicat şi transportat la Poliţia Municipiului Rădăuţi, unde a fost indisponibilizat” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de