Flutur cere primarului din Campulung Moldovenesc sa o lase „mai moale” cu distractia pe bani publici (AUDIO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut autorităţilor din Câmpulung Moldovenesc şi în special primarului Constantin Gabriel Serban (care s-a declarat un simpatizant al politicilor administrative ale preşedintelui) să mai lase deoparte festivismele şi organizarea de diverse festivaluri şi petreceri publice şi să se ocupe mai mult de administrarea oraşului şi felului cum acesta se prezintă în faţa turiştilor.

Prezent duminică la Câmpulung Moldovenesc, la lansarea unui proiect turistic, preşedintele nu s-a putut abţine şi l-a criticat public pe Serban pentru modul cum arată oraşul şi străzile acestuia.

„Stăm cu capul plecat pentru că oraşul nu arată bine. Mie nu-mi convine să vin la un festival pe un drum care arată deplorabil şi nu mă pot face că nu-l văd şi să vin acolo unde gropile sunt acoperite cu balast şi cu nisip. Nu-mi pică bine să văd o bază sportivă care nu are finanţare, care e în dispută cu proprietarul care a revendicat terenul”, a spus Gheorghe Flutur.

El i-a cerut expres primarului Gabriel Serban să renunţe le proiectele sale care implică distracţie pe bani publici şi să vină la CJ să discute proiecte de refacere a faţadelor blocurilor şi de reparare a străzilor.

„Nevoia de finanţare în Câmpulung Moldovenesc este mult mai mare ca să putem să ne distrăm. Cred că trebuie să ne distrăm prudent şi puţin, cu capul plecat, pentru că întâi trebuie să investim în infrastructură şi după aceea să ne distrăm”, i-a spus de la obraz preşedintele Gheorghe Flutur primarului pe care în urmă cu două săptămâni îl lansase în cursa pentru alegerile din 2012 în echipa primarilor PDL.

Nu este prima dată când Flutur este nemulţumit de modul în care Gabriel Serban Constantin intelege să guverneze oraşul, el făcând referire la asta şi cu ocazia inaugurării sediului APIA din oraş.


Intră acum și în grupul de