Batut in masina si parasit pe marginea drumului de colegii de drum


Intră acum și în grupul de

În loc să ajungă acasă, acolo unde se pornise, un bărbat de 49 de ani din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital bătut fiind de colegii de drum.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri seara, când cadrele Secției de Poliție Rurală nr.2 Bosanci au fost sesizați prin „SNUAU 112” despre faptul că la intrarea din satul Verești, dinspre municipiul Suceava se află o persoană căzută.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care la intersecția DJ 290 Salcea-Roșcani cu DJ 208 B Dumbrăveni-Udești, l-a identificat pe bărbat căzut pe marginea drumului, fiind vizibil sub influența băuturilor alcoolice.

Din discuţiile purtate cu acesta s-a stabilit că victima se afla într-un autoturism împreună cu alţi doi bărbaţi din Dolhasca și şoferul maşinii, din comuna Tudora, judeţul Botoșani, care îi luase pe aceştia la ocazie, deplasîndu-se către localitatea de domiciliu.

În timpul drumului, între colegii de pahar, a avut loc o discuţie mai aprinsă în urma căreia „bărbatul a fost lovit de ceilalţi doi cu pumnii de mai multe ori iar ajunși pe raza comunei Verești, victima a coborât din autoturism de frică să nu mai fie lovit, ceilalți continuându-și deplasarea, moment în care a constatat că nu mai are asupra sa telefonul mobil, care e posibil să-i fi căzut în autoturismul cu care s-a deplasat” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cel în cauză a fost îndrumat către Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru a i se elibera certificat medico-legal, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de