Lovit de o masina pe cand se ducea cu vitele la pascut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 63 de ani din localitatea Hînţeşti, judeţul Suceava, a căzut victima unui accident de circulaţie chiar pe când se ducea liniştit cu vacile pe imaşul comunei.

Incidentul a avut loc pe DJ 208D în interiorul localităţii când, un şofer de 54 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, posesor al permisului de conducere din anul 1979, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenţiei a acroşat victima care se deplasa pe marginea dreaptă a părţii carosabile, însoţind 6 bovine.

În urma accidentului omul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu o ambulanţă dar a refuzat internarea. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu la fel de norocoasă a fost o femeie de 48 de ani din Milişăuţi. Aceasta se deplasa cu ajutorul unei biciclete pe DN 2H în interiorul comunei. La un moment dat în depăşirea ei s-a angajat un consătean de-al victimei ce conducea un tractor având atașat o semănătoare, moment în care a acroşat-o, iar aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistei, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuţi, necesitând pentru vindecare aproximativ 50 zile îngrijiri medicale.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de