Golita de bani si bijuterii de peste 12.000 de lei pe cand vindea la magazin


Intră acum și în grupul de

Administratora unui magazin din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava a rămas fără bani şi bijuterii pe când vindea liniştită la chioşcul din curtea locuinţei lăsând uşa casei descuiată.

În ciuda numeroaselor cazuri asemănătoare semnalate pe raza judeţului nostru oamenii par că nu vor să se înveţe minte şi pace. Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, noul furt a fost sesizat organelor de ordine, pe parcursul zilei de sâmbătă, victimă fiind o femeie de 67 de ani, fiind descoperit la mai bine de două zile de la producerea acestuia.

„Cu ocazia audierilor, s-a stabilit că joi (nr. 06.10.2011) după amiază, în apropierea locuinţei părţii vătămate a oprit un autoturism, din care au coborât 4 persoane, 3 femei şi un bărbat, persoanele de sex feminin întrând pe rând în magazin, solicitând diferite produse, proprietatea reclamantei fiind compusă din casa de locuit propriu zisă, anexe şi un magazin alimentar” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În timp ce victima era ocupată să-şi servească „clientele”, profitând de faptul că uşa de la locuinţă era descuiată, una dintre aceste persoane a intrat în interior şi dintr-un dulap şi o servantă, aflate în camere diferite au sustras suma de 1.700 lei şi circa 100 gr. bijuterii din aur (brăţări, inele, cercei), valoarea prejudiciului fiind de peste 12.000 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de