Batrana de 90 de ani din Musenita, violata in propria casa


Intră acum și în grupul de

O femeie de 90 de ani din comuna Muşeniţa, judeţul Suceava, a ajuns, sâmbătă noapte, victima unui dereglat sexual, în timp ce dormea în propria-i casă.

Necazul bătrânei a ajuns la urechile agenţilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Siret, de abia duminică dimineaţă, după ce victima şi-a făcut curaj şi a povestit unei vecine ruşinea ce i s-a întâmplat.

Imediat, aceştia au demarat cercetările stabilind că violatorul a profitat de faptul că bătrâna locuieşte singură, iar sâmbătă în jurul orelor 22:00, a venit la casa femeii, a scos unul din geamurile locuinţei acesteia şi odată pătruns s-a năpustit asupra ei.

„Din cauza întunericului, întrucât locuinţa nu este conectată la o reţea electrică şi a deficienţelor sale de vedere, victima nu a putut identifica persoana în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

De ruşine, bătrâna nu a relatat iniţial faptul că ar fi fost agresată sexual, dar „ulterior aceasta a declarat că autorul prin utilizarea forţei, a împins-o pe pat, după care s-a urcat pe ea şi i-a pus mâna la gură, i-a ridicat hainele cu care era îmbrăcată şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale”, a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.

În momentul de faţă, organele de ordine încearcă identificarea şi prinderea autorului, cel mai probabil o persoană de pe raza localităţii care cunoştea foarte bine situaţia în care se află victima.


Intră acum și în grupul de