Tanar de 23 de ani din Hantesti, batut in scara unui bloc din cartierul sucevean Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Hânţeşti a fost bătut de mai multe persoane în scara unui bloc din municipiul Suceava, unde se afla pentru a-şi vizita o prietenă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orelor 19:00, pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului reşedinţă de judeţ. Conform relatărilor sale, băiatul venise în vizită la o prietenă, dar nu a apucat bine să intre în casa scării că a fost luat la bătaie de mai multe persoane.

Din datele puse la dispoziţie de IPJ Suceava, victima nu ştie care ar putea fi motivul agresiunii şi nici nu poate oferi semnalmentele persoanelor care l-au bătut deoarece pe casa scării nu era lumină, astfel că nu le-a putut vedea.

În urma agresiunii, victima și-a pierdut telefonul mobil și a suferit mai multe leziuni la nivelul feței, motiv pentru care s-a prezentat la secția U.P.U. a Spitalului Județean Suceava cu policontuzii şi fractură de piramidă nazală.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.


Intră acum și în grupul de