Bataie cu sticle si cutite in Gara Burdujeni din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O ceartă între mai mulţi colegi de pahar începută într-un bar s-a terminat cu sticle date în cap şi lovituri de cuţit, pe peronul Gării Burdujeni, din municipiul reşedinţă de judeţ.

Totul a avut loc duminică seară, una dintre persoanele participante la bătaie ajungând pe patul de spital al principalei unităţi medicale sucevene.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, altercaţia a avut loc între un tânăr de 21 de ani din Ipoteşti şi altul de 56 de ani din localitatea Dorneşti. Cei doi, alături de alte persoane, s-au întâlnit întâmplător la unul dintre barurile situate în apropierea staţiei CF. După ce au consumat mai multe pahare cu alcool, între bărbatul de 56 de ani şi patru consumatori a început o discuţie în contradictoriu, ajungându-se la injurii reciproce.

Pentru că era în inferioritate, omul s-a retras, la un moment dat, ducându-se pe peronul gării. Aici însă, a fost ajuns din urmă de tânărul din Ipoteşti care, pentru a-i da o lecţie, l-a lovit cu o sticlă goală în zona capului. Drept răspuns, bărbatul a scos un cuţit pe care îl purta la el şi l-a lovit pe agresor de trei ori în zona abdomenului.

„Alertaţi de călători, imediat, la faţa locului s-au prezentat poliţiştii din structura TF care au aplanat conflictul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a adăugat că tânărul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, iar pe numele „cuţitarului” a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violente şi port ilegal de armă albă.


Intră acum și în grupul de