Primarul Ion Lungu a decretat: „Nu se mai frezeaza nici macar un metru de drum pana cand nu se acopera in totalitate ceea ce s-a decupat pana acum” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef al municipiului Suceava, Ion Lungu, se declară total nemulţumit de ritmul şi modul în care se derulează lucrările de asfaltare din oraş.

„Nu se mai frezează nici măcar un metru de drum până când nu se acoperă în totalitate ceea ce s-a decupat până acum. Vin temperaturile scăzute şi nu ştim când vom fi nevoiţi să întrerupem lucrul, iar dacă rămân zone neacoperite va fi vai şi amar”, le-a spus primarul coordonatorilor proiectului de asfaltare, în cadrul comandamentului organizat pe parcursul zilei de marţi la sediul municipalităţii, adăugând că „nu ne putem juca aşa, chiar dacă lucrările merg puţin mai încet, nu trebuie să facem nici un rabat de la calitatea lor, nu voi accepta acest lucru. Nu este normal să merg eu în control pe teren şi să mă întrebe muncitorii pe mine ce trebuie să facă”.

Lungu s-a referit la stadiul lucrărilor existente pe artera principală de circulaţie a oraşului, dar şi la ritmul în care se desfăşoară activitatea pe cele trei străzi din cartierul Burdujeni, cuprinse în proiect, Grigore Andrei, Plevnei şi Victor Babeş unde echipele se întrec în nerealizări.

În ce priveşte parcajele subterane, întreaga activitate este coordonată pentru finalizarea lucrărilor ce mai pot fi efectuate până pe 25 octombrie şi a celor de conservare a şantierului până în primăvara următoare, şoferii suceveni rămânând doar cu noul sens giratoriu din apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor, intersecţia de la McDonald’s urmând a fi supusă modificărilor de abia la anul.


Intră acum și în grupul de