Proiectul de reabilitare a iluminatului public, un blestem la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proiectul privind reabilitarea sistemului public de iluminat de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ pare blestemat. Până şi conducerea administraţiei publice locale sucevene pare resemnată şi sătulă de nenumăratele atenţionări făcute la adresa societăţii care desfăşoară lucrările.

După nenumărate amânări consecutive a datei privind începerea şi finalizarea lucrărilor şi tot atâtea promisiuni de rezolvare ale căror termene au fost amânate la rândul lor, reprezentanţii societăţii desemnată pentru implementarea proiectului au venit în cadrul ultimului comandament cu o nouă… amânare.

Când nimeni nu credea că mai pot fi identificate scuze, ultima găselniţă este aceea că fiecare stâlp are desemnate corpurile lui speciale de iluminat, iar becurile nu pot fi montate de la un stâlp la altul deoarece fiecare dintre acestea va beneficia de un sistem propriu de monitorizare de tip GPS. Toate acestea se suprapun unei noi amânări în ceea ce priveşte sosirea tuturor stâlpilor necesari finalizării proiectului.

Exasperat de modul în care se desfăşoară lucrările, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a avut curiozitatea să ştie dacă de sărbători va putea fi aprinsă lumina pe bulevardul principal măcar până în centrul oraşului, iar răspunsul primit a fost unul pozitiv.


Intră acum și în grupul de