A ajuns in arest dupa ce l-a injunghiat pe amantul sotiei. Afla aici cum s-au petrecut lucrurile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din comuna Mălini, judeţul Suceava, riscă ani buni de puşcărie după ce l-a înjunghiat pe un consătean de-al său.

Gestul, conform cercetărilor făcute de poliţişti, a venit pe fondul geloziei, agresorul bănuindu-l pe bărbatul în vârstă de 53 de ani, că se culcă cu nevasta lui.

Miercuri după amiază, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 54 de ani nu a mai suportat şi luând un cuţit cu dânsul a pornit către casa presupusului amant pentru a-i cere explicaţii. “Ajungând la domiciliul victimei, a intrat în locuință, iar între cei doi s-a iscat un conflict în urma căruia atacatorul a scos cuțitul pe care îl avea în cizmă și l-a înjunghiat pe proprietarul locuinţei, de mai multe ori în zona toracelui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Victima a căzut într-o baltă de sânge, iar vecinii au sunat îngroziţi la Ambulanţă, bărbatul fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava cu multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui şi a braţelor.

La puţin timp după comiterea faptei, agresorul a fost identificat şi prins de către organele de ordine. Introdus în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore, pentru comiterea tentativei la infracțiunea de omor calificat, bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de