Doua victime intr-o singura zi, in urma batailor ce au avut loc pe fondul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin din judeţul Suceava au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au devenit, joi seara, victimele bătăilor în care au fost prinse pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Agresiunile au fost sesizate organelor de ordine odată cu venirea nopţii, primul scandal înregistrându-se în comuna Rădăşeni. Agenţii Secției Nr.7 Poliție Rurală Mălini au stabilit că “în jurul orelor 19:00, prima victimă se afla pe terasa unui bar din localitate, unde consuma băuturi alcoolice cu alți consăteni, iar la un moment dat în local au intrat alte două persoane cu care aceasta a continuat consumul de alcool. În timpul discuțiilor însă, între bărbat și celelalte două persoane au survenit neînțelegeri care au degenerat în injurii reciproce și apoi în lovirea de către cei doi a victimei”.

Al doilea caz a avut loc, două ore mai târziu, tot la un bar, dar din Gura Humorului, judeţul Suceava. Aici altercaţia a avut loc între două persoane de sex masculin de 35 de ani, ambii din localitate. Cu ocazia audierii, petentul a depus plângere pentru săvârșirea infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, care va fi soluționată procedural.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în timp ce se aflau în bar, între cei doi, care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre ei l-a tăiat pe celălalt cu o lamă de ras, în zona feței provocându-i mai multe plăgi. Victima a fost condusă la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu „plăgi multiple, tăiere regiune facială”, fără a necesita internarea, care după acordarea primelor îngrijiri medicale a fost trimis la domiciliu.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate de poliţişti.


Intră acum și în grupul de