O minora din Vicovu de Sus, fugita de acasa, este cautata de parinti cu ajutorul politistilor


Intră acum și în grupul de

Părinţii unei fete de 16 ani din localitatea Vicovu de Sus, judeţul Suceava, încearcă să-şi aducă minora acasă cu ajutorul poliţiştilor, după ce aceasta a fugit de la domiciliu pe data de 7 octombrie.

Conform legislaţiei, organele de ordine au început căutările, ştiind din declaraţiile părinţilor că la data plecării de acasă, fata i-a spus mamei sale că merge la lucru ca zilieră la sortat cartofi, la o persoană pe nume Avram din localitatea Gălănești, judeţul Suceava.

De atunci, minora nu a mai revenit la domiciliu, dar i-a contactat telefonic pe părinți spunându-le că nu se mai întoarce la domiciliu și că intenționează să plece în străinătate. În intervalul de timp 07 – 12.10.2011, părinții au mai discutat cu fiica lor, aceasta afirmând că se află ba în municipiul Câmpulung Moldovenesc, ba în municipiul Iași.

Fata se numeşte FARCAŞ LILI CORINA, are 1,57 metri înălţime, greutate de circa 55 kg, ochi căprui şi păr brunet tuns la baza gâtului. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare gri, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare avea o pereche de sandale de culoare neagră.


Intră acum și în grupul de