Un tanar din Boroaia a ajuns la spital dupa ce si-a prins piciorul intr-o combina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Boroaia, judeţul Suceava, a ajuns la spitalul din Fălticeni după ce a reuşit să-şi prindă piciorul drept într-o combină de recoltat porumb.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, victima se afla joi în jurul prânzului, pe un teren din apropierea locuinţei sale unde strângea recolta. La un moment dat însă, dispozitivele de tăiere ale combinei de recoltat porumb s-au înfundat, iar tânărul a coborât din utilaj pentru a le curăţa fără însă să oprească motorul acestuia.

“Într-un moment de neatenţie, racleţii de la dispozitivul de tăiere a cocenilor i-au prins pantalonul şi i-au tras piciorul drept între aceştia, ulterior dispozitivele blocându-se”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Înnebunit de durere, băiatul a mai avut puterea să-l sune pe tatăl său, aflat acasă, care a intervenit imediat şi a oprit motorul combinei încercând apoi să scoată piciorul aproape zdrobit al victimei, fără a avea însă sorţi de izbândă.

În ajutorul tânărului au intervenit două echipaje SMURD pentru ca apoi, cu o ambulanţă, acesta să fie transportat la cea mai apropiată unitate medicală.


Intră acum și în grupul de