A abandonat masina plina de tigari la vederea politistilor


Intră acum și în grupul de

Un şofer rămas deocamdată neidentificat a preferat să abandoneze, joi seară, maşina la volanul căreia se afla după ce a fost surprins de organele de ordine în timp ce transporta ţigări de contrabandă.

Iniţial, autovehiculul a fost observat de o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov, judeţul Suceava, în apropierea frontierei de stat dintre România şi Ucraina. Conform declaraţiilor oferite de ofiţerul relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Dănuţ Strugaru, “imediat, s-a declanşat o acţiune specifică, reuşindu-se blocarea autoturismului înmatriculat în Anglia, la aproximativ 2 km faţă de linia de frontieră”.

Din păcate, conducătorul auto a reuşit să se facă nevăzut fugind printre casele din localitatea Vicovu de Sus, profitând de întuneric şi configuraţia terenului.

Autoturismul a fost dus de poliţiştii de frontieră la sediul Sectorului P.F. Vicov, unde, în urma inventarierii, au fost descoperite 13.500 pachete de ţigări, marca “Doina”. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 81.000 lei, a fost reţinută în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.500 lei au fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor în vederea identificării persoanelor implicate în acţiunea de contrabandă.


Intră acum și în grupul de