„Stefanistii” si-au ales cele mai frumoase „boboace” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”12360, 12355, 12356, 12357, 12358, 12359, 12361″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a dat, joi seară, startul ediţiei 2011 a Balurilor Bobocilor de la liceele din municipiu, tema spectacolului organizat de “ştefanişti” fiind „Circul”.

Astfel, pe durata întregului eveniment, liceenii au dat dovadă de creativitate, entuziasm şi de mult simţ al umorului, în realizarea momentelor artistice şi de satiră. Cei peste 700 de oameni prezenţi în sala mare a Casei de Cultură au gustat din plin momentele de pantomimă realizate în stilul propriu al elevilor de la „Ştefan cel Mare”, momente de satiră redate prin povestea de viaţă a familiei „Claunescu”, dar şi momentele artistice deosebite prin care elevi ai aceluiaşi colegiu şi-au arătat talentul vocal şi instrumental, dar şi aptitudinile în regie şi dans.

Cele şapte aspirante la titlul de „Miss Boboc 2011” au reprezentat, fără indoială, deliciul serii, frumoasele “boboace” întrecându-se în frumuseţe, în cadrul probelor vestimentare, în talent şi creativitate, la proba de aptitudini, dar şi în spontaneitate şi imaginaţie, la proba întrebărilor. Fiecare întrebare făcea trimitere la unii dintre profesorii care în prezent predau la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Până la desemnarea finalistelor balului, publicul prezent în sala Casei de Cultură a savurat din plin concertul oferit de îndrăgita trupă „Bere Gratis”, formaţie ce rezistă pe piaţa muzicală românească de 13 ani de zile.

Solistul trupei, Mihai Georgescu, cunoscut publicului după numele de „Miţă”, s-a arătat impresionat de faptul că trupa a cărui lider este, s-a bucurat la Balul Bobocilor de la Suceava, de acelaşi succes fulminant pe care l-a avut şi în urmă cu cinci ani, pe aceeaşi scenă, concertând pentru elevii aceluiaşi liceu, pentru generaţiile de atunci. Totodată, Miţă le-a transmis concurentelor că nu contează dacă se vor alege, sau nu, cu titlul de „Miss Boboc”, ci important este pe cine îşi vor alege în viaţă, pentru a se simţi cu adevărat împlinite. Reprezentaţia artiştilor a ţinut o oră şi jumătate.

După îndelungi momente de aşteptare au fost desemnate şi câştigătoarele balului, după cum urmează: Raluca Alexandrescu – Premiu de Popularitate şi distincţia “Miss TuşiRomania”, Ana-Maria Timiş – locul III, Sabina Sadoveac – locul II.

Mult râvnitul titlu de „Miss Boboc 2011”, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava a fost acordat elevei Angela Atănăsoaie.


Intră acum și în grupul de