Prins in timp ce fura tabla de pe tevile de incalzire din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din comuna Şcheia, judeţul Suceava, se află în atenţia poliţiştilor după ce aceştia l-au prins la furat tablă de pe ţevile de încălzire.

Descoperirea a fost făcută joi dimineaţă în jurul orelor 08:00, după ce Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată telefonic de un locuitor al municipiului reşedinţă de judeţ, despre faptul că o persoană de sex bărbătesc decopertează tabla de pe conductele aparţinând societății de termoficare din Suceava, situate pe strada Energeticianului şi le încarcă într-un autoturism aflat în apropiere.

“La faţa locului, a fost identificat un bărbat din comuna Şcheia, care a sustras 3 bucăţi tablă zincată de pe conductele de transport agent termic. Acesta se afla la faţa locului cu autoturismul şi avea ca scop transportul şi valorificarea bucăţilor de tablă la un centru de colectare a fierului vechi. Cele 3 bucăţi tablă au fost predate reprezentantului societății păgubite, valoarea distrugerilor urmând a se stabili ulterior”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cât despre autorul furtului, acesta a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni pentru cercetări, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de