Golit de bani pe cand se afla cu sotia la rugaciune


Intră acum și în grupul de

O familie din comuna Ipoteşti, judeţul Suceava a rămas fără banii pe care îi avea în casă, în timp ce era plecată la o Casă de rugăcini din localitate. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul ar fi avut loc duminică seară, în jurul orelor 19:45.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că înainte cu mai bine de o oră de a avea loc spargerea, capul familiei, un bărbat de 33 de ani din localitate, a plecat împreună cu soţia sa la Casa de rugăciuni aparţinând unui cult religios din Ipoteşti.

„În jurul orei 19:45, i-a sunat alarma de la locuință pe telefonul mobil și în momentul când a ajuns la domiciliu a găsit deschis geamul de la ușa de acces în locuință, din spatele casei, iar persoane necunoscute au pătruns în interior, i-au deschis ușile dulapurilor și i-au împrăștiat bunurile sustrăgând o importantă sumă de bani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conform declaraţiilor date de partea vătămată, dintr-un sertar al mobilei autorii spargerii au sustras suma de 800 euro și 3.000 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de