A furat o masina si a abandonat-o uitandu-si lucrurile in autoturism


Intră acum și în grupul de

Un autoturism declarat furat în localitatea Dorna Candrenilor pune pe drumuri agenţii de ordine din comună pentru a găsi posibilul hoţ, după ce maşina a fost găsită abandonată.

Conform datelor pe care le deţinem, autovehiculul este proprietatea personală a unui bărbat de 39 de ani care s-a plâns organelor de ordine că i-a fost furată maşina după ce a lăsat-o parcată pe raza localităţii de domiciliu fără a închide portierele.

„În urma efectuării primelor investigaţii, autoturismul în cauză a fost găsit abandonat la aproximativ 500 m de locul unde fusese parcat, iar din interiorul acestuia nu a fost sustras nici un bun. Cu ocazia cercetării la fața locului, în interiorul maşinii a fost găsită şi o legătură cu mai multe chei de autoturism, care nu aparțin proprietarului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de