Copil de 11 ani din Hantesti, bagat in spital de un sofer care a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar 11 ani a fost băgat luni după-amiază în spital de un conducător auto care, după ce l-a lovit cu maşina, a dispărut de la locul faptei fără a se uita înapoi.

Incidentul a avut loc pe DJ 208D, pe raza comunei Hânțăști, când băiatul, împreună cu alţi copii din localitate, se juca pe marginea părții carosabile. La un moment dat însă, a fost acroșat de un autoturism de culoare albă care se deplasa pe direcția Hânțăști – Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în urma impactului, copilul a fost proiectat pe marginea drumului, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea către comuna Adâncata.

Băiatul a fost dus la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură dublă de picior stâng.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier, precum și conducătorul auto în persoana unui sucevean de 32 ani, din comuna Pătrăuți.

„Acesta a declarat faptul că în ziua producerii accidentului, în jurul orelor 15:00, se afla în localitatea Hânțăști și a condus autoturismul către comuna Adâncata, însă nu a fost implicat în vreun eveniment rutier”, a declarat insp. Ionuţ Epureanu, ofiţer de presă în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


Intră acum și în grupul de