Bataie pentru o bucata de pamant, in comuna Scheia din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bucată de pământ de pe raza localităţii Şcheia a fost împărţită cu pumnii şi picioarele de doi bărbaţi din municipiul reşedinţă de judeţ.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, scandalul izbucnit, luni seara, între C.Mircea, de 50 ani şi P.Silviu, de 32 ani, a avut la bază o “neînţelegere cu privire la delimitarea proprietăţior ce le aparţin şi care sunt situate pe raza comunei Şcheia”.

De la discuţii contradictorii cei doi au ajuns în scurt timp la bătaie. „Pentru moment, poliţiştii solicitaţi să intervină la faţa locului, au aplanat conflictul, indicându-le calea legală pe care trebuie să o urmeze şi invitându-i în cursul zilei de marţi, la sediul Poliţiei Comunale Şcheia”.

La scurt timp însă, după plecarea poliţiştilor de la faţa locului, cele două persoane s-au luat din nou la bătaie, iar cel mai tânăr dintre ei a ajuns la UPU a Spitalului de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „hematom epicranian tempo parietal stânga, contuzie mână stângă, cot drept, umăr drept şi genunchi stâng”.

Cauza se află în lucru la Poliţia Comunală Şcheia, efectuându-se cercetări faţă de C.Mircea sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de