„Artistii” de la Colegiul „Ciprian Porumbescu” vor celebra „DRAGOSTEA”, la Balul Bobocilor 2011. Afla aici detalii din culisele evenimentului


Intră acum și în grupul de

„Cupluri de îndrăgostiţi celebri” este tema cu care elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava vor face vineri, 21 octombrie, senzaţie pe scena Casei de Cultură din municipiu, la Balul Bobocilor din acest an.

„Dorim ca prin tema aleasă la ediţia 2011 a Balului Bobocilor de la Colegiul de Artă << Ciprian Porumbescu >> Suceava, să aducem un elogiu dragostei. Suntem artişti, suntem sensibili, ne-am propus să celebrăm iubirea. Într-o societate în care toate se desfăşoară cu o viteză incredibilă, mai ales datorită internetului şi mijloacelor moderne de comunicare, ne propunem să readucem în prim plan iubirea şi să le transmitem celorlalţi să nu neglijeze acest aspect, atât de benefic pentru sufletul fiecăruia dintre noi”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Ciprian Hreţcanu, în calitate de organizator al evenimentului.

Potrivit acestuia, vor intra în concurs nouă perechi de boboci, care vor trebui să demonstreze că sunt cei mai buni la probele: îndrăgostiţi celebri, ţinută de zi, ţinută de seară, dans, aptitudini.

Invitaţii speciali ai evenimentului vor fi membrii trupei T-Jazz, din care fac parte foşti elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, actualmente profesori în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ.


Intră acum și în grupul de