Lovit de un bustean, patronul unui gater din Malini a ajuns in coma la spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Mălini, patron al unui gater din localitate, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit de un buştean, în timp ce se afla pe malul pârâului Suha Mare, pentru a încărca bârne de brad.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de către Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, N.Constantin, de 33 ani, din comuna Mălini, a sesizat, joi, poliția prin „SNUAU 112” despre faptul că, în timp ce încărca lemne cu macaraua, l-a accidentat pe P.Gheorghe, de 36 ani, din aceeaşi localitate.

“Din cercetări a rezultat că în jurul orei 18.15, N.Constantin, P.Gheorghe și V.Petru s-au deplasat cu autoutilitara primului, pe raza satului Suha, comuna Mălini, pe malul pârâului Suha Mare, pentru a încărca bârne de brad pe care urmau să le transporte la gaterul lui P.Gheorghe. În timp ce N.Constantin încărca lemnele cu graifărul (macaraua) de la mașină, P.Gheorghe, care era sub influența băuturilor alcoolice, s-a apropiat din lateral fără a fi observat de N.Constantin, moment în care a fost lovit cu un buștean”, se arată în documentul citat.

Victima a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul de: ”traumatism cranio cerebral grav și comă de gradul I-II”. “În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând să se dispună procedural”, informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de