Cramele Recas, pentru iubitorii de vinuri, in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru cunoscătorii în materie de vinuri, cramele Recaş nu au nevoie de prezentare. Având cel mai bun vin din lume declarat în anul 2010 (Solo Quinta), vinuri de colecţie şi sortimente variate, unele inovatoare şi extrem de apreciate de consumatori, compania Corabo-Vin a adus la Suceava, în Iulius Mall, licorile care exprimă farmecul şi condiţiile naturale ale viilor bănăţene Recaş, transmit într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

„Amenajat tip cramă, utilat cu mobilier rustic şi cu o cameră frigorifică pentru a păstra vinurile la temperaturi corespunzătoare, noul magazin este amplasat la parterul centrului comercial, în zona caselor de marcat Auchan”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, produsele Recaş se pretează ocaziilor deosebite, pot fi cadouri speciale sau se pot servi la mese îmbelşugate la restaurant sau acasă. Ambalate sau vrac, aceste vinuri au în Iulius Mall Suceava preţul care variază între 7 lei litrul (vinul vrac) şi 145 lei sortimentele de colecţie. La cantităţi mari, firma Corabo-Vin oferă bonificaţii. Printre cei 70 de parteneri Recaş se numără şi această companie care deţine exclusivitate pe regiunea Moldovei pentru a deschide puncte de lucru Recaş. Magazinul din Iulius Mall este primul din Suceava şi al cincilea din nord-estul ţării.

„Cramele Recaş folosesc tehnologie de vinificare de ultimă generaţie, viile au fost complet replantate în ultimul deceniu cu soiuri naţionale şi internaţionale (pe o suprafaţă ce depăşeşte 600 de hectare), iar echipamentele agricole din podgorie sunt moderne şi performante. Rezultatul: vinuri excelente şi sincere, pe măsura celor care le aleg!”, transmit reprezentanţii Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de