Violatorul batranei de 90 de ani din Musenita a fost prins de politisti


Intră acum și în grupul de

După aproape două săptămâni de căutări poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l prindă pe violatorul unei bătrâne de 90 de ani din localitatea Muşeniţa, judeţul Suceava.

Chiar dacă pare incredibil acesta are doar 19 ani şi este vecin cu victima. În noaptea întâmplării, tânărul a scos un geam de la casa bătrânei şi a tăbărât peste femeie în timp ce aceasta dormea liniştită, profitând de întuneric şi de faptul că victima nu-l va putea recunoaşte deoarece locuinţa nu este racordată la curent electric şi n-are cum să aprindă repede becul.

Iniţial tânărul a negat orice implicare a s-a în oribila faptă dar investigaţiile făcute de procuri au demonstrat altceva. Pus în faţa testului cu detectorul de minciuni, băiatul a recunoscut cele făcute.

“Tânărul de 19 ani, vecin cu victima, a recunoscut fapta comisă, lucru pe care l-a indicat și cu ocazia conducerii în teren. Celui în cauză i-a fost emisă ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arest” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de