VOLEI: CSM Suceava la cea de-a patra victorie consecutivă


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a seriei est, CS Videoclip Ploieşti – CSM Suceava 0-3 (-14, -13, -21)

CSM Suceava are un început perfect de sezon competiţional reuşind să câştige toate cele patru partide disputate până în prezent. După ce au învins pe rând CSV Dacia Buzău, CSŞ 3 Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău, voleibaliştii suceveni s-au impus şi în etapa a IV-a a seriei est în faţa celor de la CS Videoclip Ploieşti cu scorul de 3-0.

Elevii profesorului Victor Pancu nu au avut practic nicio problemă cu gruparea gazdă din Ploieşti, în primele două seturi ei „defilând” practic. Prahovenii nu au avut nicio şansă ei reuşind în primele două seturi să facă doar 14, respectiv 13 puncte.
Diferenţa netă de scor în faţa unei formaţii care s-a impus în disputa cu Ştiinţa Bacău demonstrează forma deosebită în care se află echipa suceveană.

„Băieţii noştri au făcut un meci bun aici la Ploieşti şi s-au impus pe merit. Am făcut puţine greşeli, am fost foarte concentraţi şi am câştigat clar. Mă bucură forma sportivă a jucătorilor noştri şi sper să continuăm pe aceeaşi linie” a declarat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu CS Videoclip Ploieşti au evoluat: Sasu, Giurcă, Ştefură, Pietrariu, Ursachi, Lupu, Orăşanu, Andone. În etapa a V-a a seriei est CSM Suceava va sta, pentru ca apoi să dispute derbiul cu CS Rapid Bucureşti pe terenul acesteia în 5 noiembrie.


Intră acum și în grupul de