Marti noapte, se toarna ultimul metru de asfalt pe principala artera de circulatie din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ultimul metru de asfalt de pe principala arteră de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ va fi turnat pe parcursul nopţii dintre marţi spre miercuri.

Decizia aparţine edilului şef al Sucevei, Ion Lungu, care a solicitat expres acest lucru reprezentanţilor societăţii care se ocupă de refacerea părţii carosabile de pe bulevardul principal al oraşului, în cadrul comandamentului derulat pe parcursul dimineţii de marţi.

Primarul Sucevei a spus că activitatea privind reabilitarea păturii asfaltice trebuie finalizată cel târziu marţi noapte, pentru a evita problemele legate de blocajele rutiere ce pot să apară în următoarele două zile de sărbători, urmând ca reluarea activităţii să se facă începând cu primăvara anului viitor, atunci când vremea va permite.

“Temperaturile înregistrate în ultima perioadă ne mai permit încă să lucrăm în ceea ce priveşte acţiunea de asfaltare a străzilor, dar am hotărât ca cel târziu marţi noapte să se oprească asfaltările pe bulevardul principal urmând ca din primăvară lucrările să fie reluate. Vrem să evităm astfel blocajele rutiere ce pot să apară în perioada următoare, având în vedere că vin două zile de sărbătoare”, a declarat primarul Ion Lungu.

Până la căderea zăpezii, se va mai interveni însă, acolo unde este cazul, pentru refacerea trotuarelor şi schimbarea bordurilor, alături de trasarea unui marcaj rutier provizoriu, activităţi care nu ar trebui să afecteze circulaţia autovehiculelor.

Reabilitarea părţii carosabile pe principala arteră rutieră din municipiul Suceava, alături de alte 12 străzi din oraş, se bucură de finanţare europeană printr-un proiect POR.


Intră acum și în grupul de