Primarul Lungu vrea sa ofere mai multe facilitati firmelor din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În condiţiile economice actuale, municipalitatea trebuie să vină în sprijinul întreprinzătorilor, a declarat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu, arătând că se caută soluţii pentru oferirea de facilităţi agenţilor economici locali.

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ a spus într-o conferinţă de presă că în acest sens, a iniţiat un proiect de hotărâre prin care se prelungeşte valabilitatea contractelor de închiriere de terenuri sau spaţii ale municipalităţii pentru o perioadă de cinci ani, până la 31 decembrie 2016, în condiţiile în care aceste contracte se actualizau anual.

Potrivit primarului, această decizie va asigura mai multă stabilitate şi siguranţă pentru întreprinzători în vederea consolidării afacerilor lor, dar a menţionat că vor beneficia de această facilitate doar cei care nu au datorii la bugetul local.

Totodată, Lungu a mai spus că o altă facilitate pentru agenţii economici suceveni este de creştere de la 5 la 10 la sută a discount-ului pentru plata până la mijlocul lunii martie a taxelor şi impozitelor locale.

Primarul a mai declarat că are în analiză şi alte facilităţi pentru agenţii economici din Suceava.

//
echo “111”;


Intră acum și în grupul de