Grav accident de circulatie petrecut miercuri noapte in localitatea Dorna Arini, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie, provocat de un şofer fără permis, a avut loc miercuri noapte, în jurul orelor 23:00, în interiorul localităţii Dorna Arini, judeţul Suceava.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, tânărul conducător auto, în vârstă de 24 de ani, nu a ţinut cont de faptul că nu are dreptul să se urce la volanul autovehiculului şi nici că înainte de aceasta a consumat băuturi alcoolice.

În timp ce se deplasa pe DN 17B, pe raza localităţii, “datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a lipsei de experienţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobilul de pe partea dreapta a drumului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma impactului toate cele trei persoane aflate în maşină, şoferul, fratele lui şi tatăl acestora, au suferit răni grave care au necesitat transportarea lor la spitalul din Vatra Dornei. Mai mult, pentru scoaterea unei persoane de 61 de ani dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare aparţinând Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, judeţul Suceava. Din fericire, toate persoanele implicate în incidentul rutier nedorit, au scăpat cu viaţă şi conform declaraţiilor cadrelor medicale se află acum în afara oricărui pericol.


Intră acum și în grupul de