Doi frati din Herla, judetul Suceava, bagati in spital dupa o bataie cu parii


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi din satul Herla, comuna Slatina, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipiului Fălticeni, după ce au fost bătuţi de alţi doi fraţi din aceeaşi localitate.

Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr.7 Mălini, incidentul a avut loc joi seară în jurul orelor 19:00 când victimele, în vârstă de 29 şi respectiv 39 de ani, şi care locuiesc împreună cu tatăl lor, se aflau pe drumul din faţa casei celui de-al treilea frate unde fuseseră în vizită.

Din păcate însă aici au dat nas în nas cu alte două persoane de sex masculin, fraţi. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi existente între membrii celor două familii, schimbul de replici a avut loc imediat, ultimii doi consăteni cu victimele, având vârstele de 31 şi 42 de ani, lovindu-i pe ceilalţi de mai multe ori cu doi pari pe care îi aveau cu ei.

„Ca urmare a loviturilor primite, frații bătuţi au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde au rămas internați, iar în funcție de zilele de îngrijiri medicale se va dispune procedural”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de