Tigari de 37.000 de lei descoperite in trafic şi doua masini confiscate in Vama Siret pentru contrabanda cu produse din tutun


Intră acum și în grupul de

Agenţii din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni au descoperit joi în traficul rutier, ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 37.000 de lei, în timpul unui control de rutină.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, autoturismul în care au fost găsite produsele din tutun a fost oprit pentru verificări în jurul orelor 18:30 pe DN 2, în localitatea Spătăreşti, la volan aflându-se un bărbat de 39 de ani din oraşul Comâneşti, judeţul Bacău.

„Procedându-se la verificarea autoturismului, în interior s-au identificat 3.900 pachete ţigarete provenind din Ucraina, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative, motiv pentru care cantitatea de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Mai mult, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Fălticeni, iar faţă de şofer s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Tot pe parcursul zilei de joi, alte două autoturisme au rămas în proprietatea organelor de control din Vama Siret după ce au fost confiscate de la două persoane de cetăţenie ucraineană care au încercat să introducă în România, ţigări ascunse în diferite locaşuri special amenajate în interiorul maşinilor.

Nici amenzile primite de conducătorii auto nu au fost mici valoarea totală a acestora ridicându-se la circa 16.000 de lei.


Intră acum și în grupul de