Dupa o betie de o noapte, un radautean a fost urmarit si talharit de doi tineri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a ajuns acasă şi bătut şi fără nici un ban, după o beţie de o noapte făcută într-un bar de pe raza localităţii.

Omul a fost atacat de agresori în jurul orelor 04:00, în timp cel se întorcea către casă ameţit bine de aburii alcoolului. Conform declaraţiilor victimei, la un moment dat, pe drum, a fost atacat de două persoane care prin violenţă l-au deposedat de 400 de euro şi 2.300 de lei.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că unul dintre suspecţi este un tânăr de 21 ani, din localitate, iniţial dispărut de la domiciliu, însă în urma măsurilor întreprinse a fost localizat, reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, ne-a transmis Biroul de relaţii publice din cadrul IPJ Suceava.

Totodată, s-a mai stabilit că cel de-al doilea suspect este un alt tânăr de 23 ani din Rădăuţi, dispărut de la domiciliu, pentru care poliția desfășoară activități de căutare și prindere.

Tot pe parcursul zilei de duminică, banii au stat la baza unui scandal de proporţii în curtea unei gospodării particulare din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava. Aici, organele de ordine au fost chemate în ajutor, după ce un tânăr de 20 de ani, localnic, a pătruns în ograda socrului său pe care a început să-l lovească după ce înainte au avut o ceartă pornită de la o sumă de bani.

Examinarea medicală a stabilit că victima s-a ales cu „politraumatism prin agresiune, traumatism cranio cerebral, plăgi contuze vertex şi parietal, contuzie hemitorace stâng, contuzie şold stâng şi fractură olecran stâng fără deplasare”.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală.


Intră acum și în grupul de