Un barbat din Lipoveni a incercat sa se sinucida dand foc casei in care locuia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din satul Lipoveni, comuna Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, a ajuns în stare gravă la spital, după ce luni dimineaţă a încercat să se sinucidă dând foc casei în care locuia.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 08:00, iar până la această oră, nu se cunosc cu exactitate motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

“La faţa locului, s-au prezentat două echipaje de pompieri, unul aparţinând Detaşamentului de intervenţie Suceava şi cel al SVSU Mitocu Dragomirnei, după ce vecinii omului au văzut fumul care ieşea din casa victimei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISu Suceava, slt. Florin Monoranu.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta prin ardere mocnită în patru încăperi, iar în una din camere a fost găsită victima în stare de inconştienţă, care prezenta mai multe arsuri.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, care a fost intoxicat cu fum şi a suferit arsuri pe 20 % din suprafaţa corpului, a fost preluat de către echipajul SMURD al ISU Suceava, care a efectuat manevre de resuscitare şi transportul proprietarului locuinţei la spital.

“Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit ca urmare a folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, ne-a mai declarat slt. Florin Monoranu.


Intră acum și în grupul de