A sarit in ajutorul prietenului si a ajuns la spital lovita cu un topor in cap


Intră acum și în grupul de

O fată de 18 ani din comuna Slatina a ajuns în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost lovită cu un topor în cap în timp ce încerca să-şi ajute un prieten angrenat într-o bătaie.

Surprinzător, prietenul fetei a anunţat de urgenţă lucrătorii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Mălini pentru a aplana conflictul, dar s-a dat doar el drept victimă fără să amintească nimic de fata plină de sânge aflată lângă el.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut duminică după-amiază pe raza localităţii Slatina, pe când băiatul se afla în incinta unui bar de pe raza comunei şi pe fondul unor conflicte mai vechi, a fost lovit de un consătean de 43 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În bătaie a intervenit şi tânăra care a primit şi ea, de la acelaşi agresor, o lovitură în zona capului cu muchia unui topor.

Fata a fost transportată mai târziu la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea şi nu a dorit să depună plângere. În plus, după alertarea oamenilor legii, nici tânărul de 27 de ani nu a mai dorit să depună plângere.

Cu toate acestea, organele de ordine au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, lovire sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniștii publice.


Intră acum și în grupul de