Balul Bobocilor 2011 de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, intre traditie si modernitate


Intră acum și în grupul de

“Tradiţie vs. modernitate” este tema care va sta anul acesta la baza spectacolului organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv din Suceava cu prilejul “Balului Bobocilor”.

„La Balul Bobocilor din acest an, elevii noştri şi-au propus să îmbine << tradiţionalul şi modernul >> , aducând în faţă spectatorilor şcoala tradiţională şi cea modernă, dansuri tradiţionale şi moderne, scenete tradiţionale şi moderne, văzute din perspectiva momentului la care ei se află”, a explicat pentru NewsBucovina.ro, prof. Cristina Lohănel, în calitate de organizator.

Potrivit aceleiaşi surse, în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister vor intra opt perechi, care vor trebui să treacă prin cele cinci probe din concurs, menite să le testeze bunul gust, creativitatea, dar şi capacităţile vocale. Astfel, concurenţii vor participa la următoarele probe: ţinuta tradiţională (costume populare), ţinuta modernă, ţinuta de seară, karaoke şi mim.

Alături de acestea, spectacolul va conţine şi alte momente artistice realizate de elevii Liceului cu Program Sportiv Suceava, de trupa de teatru şi trupa de dans a liceului (majorete, dans popular, modern, clasic).

Balul Bobocilor, ediţia 2011, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava va avea loc joi, 3 noiembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava şi îi va avea ca invitaţi speciali pe artiştii Alexandra Ungureanu&Crush, şi pe cântăreţul de muzică populară Alexandru Recolciuc.

Precizăm că după terminarea balului, petrecerea va continua pentru elevii Liceului cu Program Sportiv în Club Babylon din Suceava.


Intră acum și în grupul de