Factor postal batut de administratorul unei societati, pentru ca venise cu vesti rele de la Finante


Intră acum și în grupul de

Un factor poştal de pe raza comunei Dolheşti a căzut victimă administratorului unei societăţi comerciale, care s-a supărat în momentul în care a văzut că plicul ce îi era livrat era de la Finanţe.

Potrivit Poliţiei municipiului Fălticeni, incidentul s-a petrecut marţi după-amiază când poştaşul, în vârstă de 37 de ani, factor la Oficiul Poştal Dolheștii Mari, s-a dus la sediul societăţii comerciale având de înmânat un plic emis de către ANAF (Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală) emis la data de 26.10.2011, cu confirmare de primire.

După ce a intrat în curtea societății comerciale pentru a înmâna plicul administratorului firmei, acesta a venit imediat în întâmpinarea poştaşului adresându-i injurii, iar în momentul în care factorul poștal se pregătea să-i înmâneze plicul pentru a semna de primire, agresorul i-a aplicat în zona feței o palmă, după care 3-4 lovituri cu pumnul.

Conform Poliţiei Fălticeni, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico–legale a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de