Lupul a devenit paznic la oi! O institutie publica din municipiul Suceava a fost sparta chiar de paznicul angajat sa o apere de hoti


Intră acum și în grupul de

Sediul unei instituţii publice de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a fost spart, în noaptea de marţi spre miercuri, chiar de persoana angajată să păzească clădirea pe timpul zilei.

Cel puţin asta este prima teorie pe care merg anchetatorii ce se ocupă cu rezolvarea cazului, după ce furtul a fost descoperit de angajaţii instituţiei.

Potrivit IPJ Suceava, autorii spargerii au pătruns în clădire prin forţarea unei uşi termopan iar din interior au sustras două computere şi un televizor LCD, nedesfăcute din ambalaj. Din informaţiile pe care le deţinem, instituţia ghinionistă ar fi chiar Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.

Mai mult, potrivit unui comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei noastre, „instituţia este asigurată cu agent de pază de la o firmă de specialitate, pe timp de zi, în intervalul 08:00 – 20:00, iar pe timp de noapte, este asigurată cu sistem de alarmare conectat la dispeceratul firmei respective, iar sistemul de alarmă nu a fost declanşat, principalul suspect în cauză fiind un angajat al firmei de pază”.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de