A izbit o masina din spate si apoi a fugit de la fata locului abandonandu-si autoturismul in strada


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Vicovu de Jos încearcă să dea de autorul unui accident de circulaţie care, după ce acesta a fugit de la locul incidentului abandonându-şi maşina la faţa locului.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi seară în jurul orelor 19:30, pe raza localităţii Vicovu de Jos, judeţul Suceava, în locul unde se intersectează DN 2H cu DN 2E.

„Echipa operativă constituită pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului a constatat că în accident au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea, condus de un şofer de 58 de ani din Vicovu de Sus, la intersecţia cu DN 2E, a încetinit întrucât intra pe un drum cu prioritate şi a fost tamponat din spate de un alt autoturism”, se transmite într-un comunicat de presă.

După producerea coliziunii, conducătorul celui de-al doilea autovehicul a coborât de la volan şi fără a spune nici un cuvânt a luat-o la fugă în lunca râului Suceava.

În torpedoul autoturismului abandonat organele de ordine au găsit un certificat de înmatriculare emis de autorităţile londoneze şi numărul de înmatriculare existent pe autoturism, proprietar fiind U. Ilie, domiciliat în Londra.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea tamponării şi aplicarea măsurilor legale.


Intră acum și în grupul de