Doua spargeri „la pont” pe raza municipiului Suceava. Vezi aici la cat se ridica valoarea bunurilor furate


Intră acum și în grupul de

Bunuri în valoare de peste 1,5 miliarde de lei vechi au fost sustrase în urma a două spargeri “la pont” care au avut loc pe parcursul unei singure zile în municipiul Suceava.

Primul furt a fost semnalat poliţiştilor joi, în jurul orelor 14:00, de un tânăr de 30 de ani din municipiul Suceava care a declarat oamenilor legii că pe parcursul a două ore cât a lipsit de acasă, persoane necunoscute au pătruns prin folosire de chei potrivite în locuinţa sa, de unde i-au sustras mai multe bijuterii din aur în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Ce-a de-a doua spargere a fost anunţată după circa două distanţă faţă de prima. De data aceasta, un sucevean de 37 de ani s-a plâns poliţiştilor că în lipsa sa, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, de unde i-au sustras 32.000 euro şi 11.000 lei.

Cercetările efectuate de organele de ordine la faţa locului au stabilit că uşa de la intrarea în locuinţă nu prezintă urme de forţare, iar în interiorul locuinţei nu s-au constatat urme de răvăşire sau răscolire, ceea ce înseamnă că hoţii ştiau exact unde se află banii.

Potrivit IPJ Suceava, în ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi a recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de