La Complexul Conacul Domnesc din Suceava are loc Gala Excelentei in Afaceri


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava la Gala Excelentei în Afaceri:

“Felicităm astăzi performanţa şi excelenţa. Nu traversăm o perioadă uşoară, dar e nevoie de speranţă şi iniţiativă. Ne luptăm pentru investiţii în infrastructură. Suceava poate vorbi de proiecte de un miliard de euro în administraţia locală. A sosit momentul să întindem o mână celor care doresc să investească. Suceava poate să devină o zonă de investiţii mai curajoasă în turism, servicii şi industrie. Le putem face în perioada următoare. Să dea Dumnezeu vremuri bune.”

Sorin Popescu, prefectul judeţului Suceava:

“Guvernul şi conducerea judeţului acordă o atenţie deosebită mediului de afaceri. Uşa mea e deschisă tot timpul pentru dumneavoastră.”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

“Nu e o perioadă propice pentru afaceri. Dacă nu va exista sector privat, nu va exista sector public. Îi felicit pe cei care au ajuns să fie premiaţi în 2011. Îl felicit pe Gheorghe Flutur în mod public că a reuşit să modernizeze Aeroportul de la Salcea. Acest aeroport dă o speranţă mare investiţiilor din judeţul Suceava. În 2012 vom da o bonificaţie de 10% la cei care vor plăti impozitele şi taxele în primele luni ale anului. Anul acesta a fost de 5%.”

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava:

“E complicat de acceptat să fiţi parte a acestui sistem care înseamnă austeritate şi criză financiară. După doi ani de acord cu FMI, nu vedem o speranţă. Vă ţin pumnii, pentru că dvs. sunteţi cei care veţi salva România.”

Ioan Bălan, deputat PDL de Suceava:

“Ştiu că în spatele excelenţei în afaceri stau ani de trudă a multor echipe. Vă urez să aveţi parte de succes şi profit”.


Intră acum și în grupul de