Acasă Actualitate Comuna Manastirea Humorului, lasata fara curent electric de un falticenean rupt de...

Comuna Manastirea Humorului, lasata fara curent electric de un falticenean rupt de beat


Intră acum și în grupul de

Aflat aproape de coma alcoolică după ce a băut toată noaptea, un tânăr de 24 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, nu s-a sfiit să se suie la volanul unei maşini şi să gonească nebuneşte prin localitatea Mănăstirea Humorului. Gestul necugetat al tânărului, care s-a izbit cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, i-a lăsat fără curent electric pe locuitorii comunei sucevene.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00 pe DJ 177, în interiorul localităţii Mănăstirea Humorului, când conducătorul auto, pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat, intrând cu partea din faţă a autoturismului în stâlpul pentru transport energie electrică.



Impactul a fost atât de violent încât stâlpul s-a rupt pur şi simplu, întrerupându-se alimentarea cu energie electrică a comunei, iar maşina şi-a continuat deplasarea oprindu-se doar după ce a intrat în bucătăria de vară a unei gospodării particulare.

Surprinzător, în urma incidentului, şoferul s-a ales doar cu răni uşoare, iar în urma verificării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version